Om mig

Färg. Liv. Guld. Tro. Flow.

Emma Josefsson

Garnbyrån startade utifrån mitt intresse för att tillverka och färga garner. Jag har tidigare målat, fotograferat, spelat gitarr och skrivit musik. Kreativiteten är en viktig del av vem jag är. Färg och material är viktiga för att förmedla en känsla med det jag gör.

Garnbyrån är en hobbyverksamhet

När jag inte stickar, färgar, umgås med min katt, vänner eller min man arbetar jag som diakon i Torestorp, Älekulla och Öxabäck. Min tro är viktig i det jag gör och jag vill kunna använda min kreativitet i mötet med människor och som ett sätt att förmedla lugn och väcka skaparlust.

torestorpspastorat.se

Konst

Konst CV
Måleri
Fotografi
Grafik

Sticka en maska – be en bön

Förändra världen genom bön och stickning! Att sticka en bönesjal är att be för en person samtidigt som man stickar en sjal till denne. Detta kan vara mycket läkande, för en själv och för den personen som får sjalen. Bönen gör verkan, du själv får utlopp för din frustration och resultatet blir en vacker och kärleksfull gåva som värmer.Starten av sticka en maska – be en bön skedde i Torestorp, inspirerat av liknande rörelsen runt om i världen men nu är fler grupper under uppstart.

stickaochbe.nu