Emma och Moa på torghandeln på Lördag!

Hej hej! Det var länge sedan. Jag har haft sommarlov och annat för mig än att sitta vid datorn. Till exempel har jag med min mammas hjälp och sällskap, suttit uppe sena kvällar och smält tenn i en vedeldad spis. Jag har tillverkat en hel del smycken som nu ska säljas på torget i Växjö nu på lördag. Det kommer också finnas nygjorda betongfat med virkade dukar i (snyggare än vad det låter, jag lovar!) och min vän Moa gör örhängen av silverskedsskaft mm. Låter det inte spännande att komma och ta en titt?

Det har varit kul att ha ett projekt att jobba inför under sommaren, så man inte slappar av totalt bara för att man har sommarlov. På måndag börjar ett nytt år på St.sigfrids konstskola. Kommer bli fantastiskt, och jag längtar efter att få komma igång, men först ska här säljas smycken!

Ps, som ni ser är min hemsida på väg att bli supersnygg =) men just nu undrar jag lite vart alla bilder har tagit vägen=S Men jag jobbar på det, så titta in igen om ett tag. Kram /Emma

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.