Imorgon öppnar jag butiken!

Varmt välkomna till min fina butik i Strömbergshyttan, som öppnar imorgon! Mycket förberedelser har det varit, men nu är allt äntligen klart, jag har fått mitt f-skattebevis som ett redigt företag ska ha, och nu är det bara att slå upp portarna till min alldeles egna första butik.

Där kommer det att finnas handspunnet och växtfärgat garn, egentillverkade smycken i tenn och emalj, samt ett litet galleri med oljemålningar och grafik. Min vän Moa Wejlemark bidrar också till allt det fina, med sina fantastiska silverskedssmycken, mm.

I Strömbergshyttan finns också glasförsäljning, keramik, cafe och vandrarhem. Mycket trevligt utflyktsmål måste jag säga! Jag kommer att hålla öppet endast i juli månad, så missa inte detta! 

 

Du hittar butiken i turistbyrån, som ligger alldeles intill vägen mellan Hovmantorp och Lessebo.

Öppettiderna är tisdag till söndag klockan 11 – 17. Välkommen!

emmajosefsson.se/strombergshyttan

1 kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.