Växtfärgningskurs i sommar?

Krapp och lök

Hej!

Detta år har varit ett år av pendlande till Göteborg för studier fram och tillbaka, och mitt konstnärliga arbete har fått ta sig uttryck mest i stickning på tåget, vilket visserligen inte är att förakta, men jag saknar tid och lugn och ro för måleriet. Hoppas den tiden kommer snart. När jag nu drömmer mig framåt funderar jag på i sommar, och eventuella kurser.

Frågan till dig som läser detta är; Skulle du vara intresserad av att gå en växtfärgningskurs i sommar? Hör i så fall gärna av er till mig på emmalu86@gmail.com, eller genom att kommentera detta inlägg. Jag kommer också att skapa ett event på facebook där man kommer att kunna göra en intresseanmälan.

Kursen kommer troligen att vara någonstans i Växjötrakten till priset av ca 600 – 800 kr inklusive material, två kursdagar någon gång under sommaren. Låter det intressant eller känner du någon som skulle tycka det? Sprid gärna detta, så får vi se om vi kan få ihop en kurs i år!

Allt gott/ Emma

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.